// load Google Analytics

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Sepcial Promotion

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski
pedikir

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani
lica

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke
usluge

Pročitajte više...

Pročitajte više...

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic se bavi pružanjem usluga iz oblasti medicinskog pedikira i tretmana lica. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom dok tretmani lica predstavljaju pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled uz najsavremenije metode i novu aparaturu.

Osoblje u Studiju Kinesthetic čine visokoobrazovani radinici sa višegodišnjim iskustvom u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Usluge

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir


Predstavlja obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju, virusnih bradavica, gljivičnih infekcija.

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica


Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge


Dozvolite sebi prijatne i opuštajuće tretmane spa pedikira, manikira i kuće nege lica.

Zašto mi?

 

Blog

 • Praznična promocija - 10% popust na sve usluge 01 decembar 2023 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Dok se približava kraj ove godine, vreme je da zastanemo, pogledamo unazad i proslavimo sve ono što smo postigli. Godina za nama bila je ispunjena izazovima, ali i prilikama za rast i uspeh. Naučili smo mnogo, prevazišli prepreke i ostvarili ciljeve koje smo postavili. Uspeh je često rezultat predanosti, napornog rada i hrabrosti da se suočimo sa izazovima. Svi mi u Studiju Kinesthetic imamo razloga za ponos i radost zbog onoga što smo postigli tokom ove godine.

  Pročitajte više...

 • Nega stopala tokom zime 20 novembar 2023 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Zimu najviše osete stopala, ruke i lice. U ovom blogu pažnju posvećujemo stopalima. Obično stopala zimi zanemarujemo, jer njih nije dovoljno samo ugrejati. Razlog je taj što stopala nose teret tela dok svakodnevno koračamo, trčimo ili se bavimo raznim drugim aktivnostima. Samo ako ih negujemo, biće zdrava.

  Pročitajte više...

 • Srećna nova 2023. godina 29 decembar 2022 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Polako se bliži i kraj prve godine poslovanja našeg studija, i tom prilikom želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali. Studio Kinesthetic osim tima naših kozmetičara čine i zadovoljni klijenti i zato možemo reći da je iza nas jedna uspešna godina. Obećavamo da ćemo se i u narednoj truditi da ispunimo sva Vaša očekivanja i da ćete studio Kinesthetic prepoznati kao mesto u kom lepota i nega počinju. Srećne novogodišnje i božićne praznike želi Vam studio Kinesthetic. Ostanite zdravi, srećni i zadovoljni. P.S. Ne zaboravite da smo za Vam pripremili 10% popusta na sve tretmane do 15. januara, kao i poklon vaučere kojima možete obradovati svoje najdraže.

  Pročitajte više...

Studio Kinesthetic se bavi prevencijom, edukacijom i pružanjem usluga u rešavanju funkcionalnih deficita lokomotornog aparata (koštano-zglobno-mišićni sistem) primenom medicinske rehabilitacije (fizikalnih i kineziterapijskih tretmana), raznih vrsta masaža, medicinskog pedikira koji podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom (kurje oko, hiperkeratoza, urasli nokti, virusne bradavice, gljivične infekcije...) i kozmetičkim tretmanima u cilju ulepšavanja i nege Vaše kože stopala i noktiju.

Osoblje zaposleno u studiju čine visokoobrazovani radnici sa višegodišnjim iskustvom i primenom najsavremenijih metoda rada na novim aparatima, u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad