// Review test // load Google Analytics
Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski
pedikir

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani
lica

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke
usluge

Pročitajte više...

Pročitajte više...

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic se bavi pružanjem usluga iz oblasti medicinskog pedikira i tretmana lica. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom dok tretmani lica predstavljaju pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled uz najsavremenije metode i novu aparaturu.

Osoblje u Studiju Kinesthetic čine visokoobrazovani radinici sa višegodišnjim iskustvom u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic

Usluge

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir


Predstavlja obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju, virusnih bradavica, gljivičnih infekcija.

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica


Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge


Dozvolite sebi prijatne i opuštajuće tretmane spa pedikira, manikira i kuće nege lica.

Zašto mi?

 

Blog

 • Dermapen: Sve što treba da znate o revolucionarnoj nezi lica 12 jul 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  U današnjem svetu gde je nega kože postala sve važnija, postoji široka paleta tretmana koji obećavaju zdravu, sjajnu i mladoliku kožu. Jedan od najnaprednijih tretmana koji je dobio mnogo pažnje u kozmetičkoj industriji je dermapen tretman lica. Ovaj revolucionarni tretman obećava mnogo, ali da li je zaista toliko efikasan? U nastavku ćemo istražiti sve što trebate znati o dermapen tretmanima i kako mogu transformirati vašu kožu.

  Pročitajte više...

 • Pedikir: Koraci ka sreći i zdravlju stopala 05 jul 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Lepota nije samo površinski fenomen - ona zrači iznutra prema van, a jedan od ključnih elemenata njenog očuvanja je briga o sebi. Dok se često fokusiramo na negu lica ili kose, stopala su često zanemarena zona. Međutim, pedikir, osim što je estetski tretman, može biti i ritual koji podstiče samopouzdanje i unutrašnje blagostanje.

  Pročitajte više...

 • Saveti i trikovi za besprekorne letnje depilacije 28 jun 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Leto je najlepše doba godine kada se sunčamo na plaži ili uživamo u osvežavajućem kupanju u moru. Međutim, kako bismo se osećali samouvereno i spremno za ove aktivnosti, važno je obratiti pažnju na našu depilaciju. Bez obzira na to da li se pripremate za dugoočekivani odmor na obali ili želite da izgledate besprekorno tokom letnjih meseci, dobra depilacija je ključna.

  Pročitajte više...

Studio Kinesthetic se bavi prevencijom, edukacijom i pružanjem usluga u rešavanju funkcionalnih deficita lokomotornog aparata (koštano-zglobno-mišićni sistem) primenom medicinske rehabilitacije (fizikalnih i kineziterapijskih tretmana), raznih vrsta masaža, medicinskog pedikira koji podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom (kurje oko, hiperkeratoza, urasli nokti, virusne bradavice, gljivične infekcije...) i kozmetičkim tretmanima u cilju ulepšavanja i nege Vaše kože stopala i noktiju.

Osoblje zaposleno u studiju čine visokoobrazovani radnici sa višegodišnjim iskustvom i primenom najsavremenijih metoda rada na novim aparatima, u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad