// Review test // load Google Analytics
Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski
pedikir

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani
lica

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke
usluge

Pročitajte više...

Pročitajte više...

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic se bavi pružanjem usluga iz oblasti medicinskog pedikira i tretmana lica. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom dok tretmani lica predstavljaju pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled uz najsavremenije metode i novu aparaturu.

Osoblje u Studiju Kinesthetic čine visokoobrazovani radinici sa višegodišnjim iskustvom u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic

Usluge

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir


Predstavlja obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju, virusnih bradavica, gljivičnih infekcija.

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica


Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge


Dozvolite sebi prijatne i opuštajuće tretmane spa pedikira, manikira i kuće nege lica.

Zašto mi?

 

Blog

 • Istaknite se letnjim manikirom: Ideje i saveti za savršene nokte 24 maj 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Leto samo što nije stiglo i sa sobom donosi toplinu, sunčeve zrake i neograničene mogućnosti za kreativnost naših noktiju! Ovo je vreme kada želimo da naši nokti zablistaju. Ako želite da budete u koraku s najnovijim trendovima ili tražite inspiraciju za svoj savršeni letnji manikir, ne brinite - tu smo da vam pružimo sve što vam je potrebno.

  Pročitajte više...

 • Zašto je hidratacija važna za zdravlje stopala 17 maj 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Kad razmišljamo o zdravlju našeg tela, često zanemarujemo važnost pravilne hidratacije stopala. Čini se kao sitnica u poređenju sa drugim delovima tela, poput srca ili pluća, ali stopala igraju ključnu ulogu u našoj svakodnevnoj funkcionalnosti. Upravo zato je važno shvatiti koliko je hidratacija bitna za zdravlje stopala.

  Pročitajte više...

 • Nokti na nogama: Ključni koraci za zdravlje i estetiku 10 maj 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Nokti na nogama često su zanemareni deo naše beauty rutine. Dok mnogi od nas najviše pažnje posvećuju nezi lica i kose, nokti na nogama mogu pasti u drugi plan. Međutim, briga o njima važna je ne samo radi estetike već i radi zdravlja. U današnjem blogu predstavićemo vam nekoliko korisnih saveta kako se pravilno brinuti o noktima na nogama.

  Pročitajte više...

Studio Kinesthetic se bavi prevencijom, edukacijom i pružanjem usluga u rešavanju funkcionalnih deficita lokomotornog aparata (koštano-zglobno-mišićni sistem) primenom medicinske rehabilitacije (fizikalnih i kineziterapijskih tretmana), raznih vrsta masaža, medicinskog pedikira koji podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom (kurje oko, hiperkeratoza, urasli nokti, virusne bradavice, gljivične infekcije...) i kozmetičkim tretmanima u cilju ulepšavanja i nege Vaše kože stopala i noktiju.

Osoblje zaposleno u studiju čine visokoobrazovani radnici sa višegodišnjim iskustvom i primenom najsavremenijih metoda rada na novim aparatima, u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad