// Review test // load Google Analytics
Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski
pedikir

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani
lica

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke
usluge

Pročitajte više...

Pročitajte više...

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic se bavi pružanjem usluga iz oblasti medicinskog pedikira i tretmana lica. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom dok tretmani lica predstavljaju pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled uz najsavremenije metode i novu aparaturu.

Osoblje u Studiju Kinesthetic čine visokoobrazovani radinici sa višegodišnjim iskustvom u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic

Usluge

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir


Predstavlja obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju, virusnih bradavica, gljivičnih infekcija.

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica


Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge


Dozvolite sebi prijatne i opuštajuće tretmane spa pedikira, manikira i kuće nege lica.

Zašto mi?

 

Blog

 • Muški pedikir: Tajna negovanih stopala 23 februar 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  U današnjem svetu gde je nega i briga o sebi sve važnija, muškarci sve više prepoznaju važnost održavanja negovanih i zdravih stopala. Iako se često smatra da je pedikir rezerviran samo za žene, sve veći broj muškaraca shvata koliko je bitno brinuti se o ovom delu tela.

  Pročitajte više...

 • Urasli nokti, kurje oči i medicinski pedikir 16 februar 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Stopala su često zanemarivana, ali izuzetno važna komponenta našeg tela. Problemi poput uraslih noktiju i bolnih kurjih očiju mogu ozbiljno narušiti našu udobnost i mobilnost. U današnjem blog postu, istražujemo kako medicinski pedikir može pružiti olakšanje i rešenje za ove uobičajene probleme stopala.

  Pročitajte više...

 • Obradujte svoju voljenu osobu za Dan zaljubljenih 09 februar 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  U sklopu naše romantične akcije povodom Dana zaljubljenih, Studio Kinesthetic vam donosi neodoljive ponude i vaučere koje će vaša voljena osoba obožavati. Zamislite njen osmeh dok uživa u trenucima nege koje će joj pružiti naš stručni tim kozmetičarki.

  Pročitajte više...

Studio Kinesthetic se bavi prevencijom, edukacijom i pružanjem usluga u rešavanju funkcionalnih deficita lokomotornog aparata (koštano-zglobno-mišićni sistem) primenom medicinske rehabilitacije (fizikalnih i kineziterapijskih tretmana), raznih vrsta masaža, medicinskog pedikira koji podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom (kurje oko, hiperkeratoza, urasli nokti, virusne bradavice, gljivične infekcije...) i kozmetičkim tretmanima u cilju ulepšavanja i nege Vaše kože stopala i noktiju.

Osoblje zaposleno u studiju čine visokoobrazovani radnici sa višegodišnjim iskustvom i primenom najsavremenijih metoda rada na novim aparatima, u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad