// Review test // load Google Analytics
Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski
pedikir

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani
lica

Pročitajte više...

Pročitajte više...
Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke
usluge

Pročitajte više...

Pročitajte više...

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic se bavi pružanjem usluga iz oblasti medicinskog pedikira i tretmana lica. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom dok tretmani lica predstavljaju pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled uz najsavremenije metode i novu aparaturu.

Osoblje u Studiju Kinesthetic čine visokoobrazovani radinici sa višegodišnjim iskustvom u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic

Usluge

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir


Predstavlja obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju, virusnih bradavica, gljivičnih infekcija.

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica


Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge


Dozvolite sebi prijatne i opuštajuće tretmane spa pedikira, manikira i kuće nege lica.

Zašto mi?

 

Blog

 • Osvežite i pripremite kožu za proleće: Depilacije 19 april 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Uz dolazak proleća, mnogi od nas počinju da razmišljaju o oslobađanju tela od zimskih slojeva odeće i pripremi za sunčane dane. Za mnoge žene, to znači vreme za depilaciju. Bez obzira da li preferirate brijanje, depilacione kreme ili možda waxing, važno je da se pripremite kako biste postigli najbolje rezultate bez rizika po kožu.

  Pročitajte više...

 • Kako izabrati pravu boju laka za nokte? 12 april 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Nokti su platno na kojem možemo izraziti svoju ličnost i kreativnost, a boje su naš alat. Od klasičnih crvenih do smelih neonskih nijansi, boje noktiju mogu nam pomoći da istaknemo svoj stil i raspoloženje. U ovom blogu pišemo o najpopularnijim bojama noktiju, njihovo značenje i kako ih možete nositi sa poverenjem.

  Pročitajte više...

 • Opuštanje i zdravlje na dlanu: Moć masaže stopala 05 april 2024 Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

  Jeste li ikada pomislili na masažu stopala kao na putovanje do duboke relaksacije i istovremeno pomoć zdravlju completnog vašeg tela? Možda ste već čuli za to, ali niste shvatili koliko moćna masaža stopala može biti. U ovom blogu možete pročitati o masaži stopala, otkriti njene beneficije za opuštanje i zdravlje, i naučiti nekoliko tehnika koje možete primijeniti kod kuće.

  Pročitajte više...

Studio Kinesthetic se bavi prevencijom, edukacijom i pružanjem usluga u rešavanju funkcionalnih deficita lokomotornog aparata (koštano-zglobno-mišićni sistem) primenom medicinske rehabilitacije (fizikalnih i kineziterapijskih tretmana), raznih vrsta masaža, medicinskog pedikira koji podrazumeva obradu stopala i noktiju sa određenom patologijom (kurje oko, hiperkeratoza, urasli nokti, virusne bradavice, gljivične infekcije...) i kozmetičkim tretmanima u cilju ulepšavanja i nege Vaše kože stopala i noktiju.

Osoblje zaposleno u studiju čine visokoobrazovani radnici sa višegodišnjim iskustvom i primenom najsavremenijih metoda rada na novim aparatima, u renoviranom, izuzetno čistom, svetlom i prijatnom lokalu u opuštajućoj atmosferi.

Vama na usluzi, Studio Kinesthetic!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad