// load Google Analytics

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Sepcial Promotion

Studio Kinesthetic

Studio Kinesthetic - Ivana Stojanović

Ivana Stojanović

Kozmetičar

Ivana Stojanović

Školu za kozmetičara završila je 1999. godine u Novom Sadu i od tada se i bavi ovim poslom. U početku je radila estetski pedikir koji podrazumeva brigu i negu kože i noktiju stopala i ta ljubav ju je kasnije odvela na put u Beograd ka usavršavanju u oblasti podologije i medicinskog pedikira, gde je obrazovanje sticala od najboljih eksperata u ovoj oblasti rada.

Poseduje višegodišnje iskustvo u radu, sticano u najprestižnijim klinikama u Novom Sadu. Prijatelji, kolege i klijenti za Ivanu imaju samo reči hvale - pre svega kažu da je marljiva, pažljiva, tačna i precizna u svom poslu, što je jako bitno u njenoj oblasti rada. Kod naše Ivane Vaša stopala su u bezbednim i sigurnim rukama!

Smatram da je veoma važno da u 21. veku poklanjamo pažnju svom zdravlju i da budemo srećni u tome, a da su naša zdrava stopala i šake pravi primer kako se sreća nalazi u malim stvarima.

Studio Kinesthetic - Marijana Bokić

Marijana Bokić

Kozmetičar

Marijana Bokić

Svoj mladalački san i veliku ambiciju da se bavi lepotom i zdravljem, Marijana Bokić je započela upisivanjem četvorogodišnjih studija u Beogradu, smer estetičar-kozmetičar.

Posvećena i ozbiljna u radu na svim vrstama pedikira i manikira, kao i u procedurama tretmana lica, postaje deo našeg tima u kom uspešno rešava problematiku noktiju i kože.

Sa velikim poznavanjem dermatologije i higijene, stručna je da posavetuje i preporuči ono što je najbolje za Vas, kao i da Vas edukuje o održavanju u kućnim uslovima.

Pedatna i ljubazna, voljna za stalnim edukacijama i praćenju novina u oblasti kozmetologije, učiniće da se u našem salonu osećate onako kako i zaslužujete.

Koža, kao naš najveći organ, pravi je pokazatelj unutrašnjeg stanja našeg organizma. Smatram da je od izuzetne važnosti proširiti svest o tome koliko su važni redovni dolasci kod kozmetičara, pored pravilne kućne nege.

Studio Kinesthetic - Maja Mihaljević

Maja Mihaljević

Kozmetičar

Maja Mihaljević

Vešta sa tretmanima tela, precizna sa noktima na rukama i nogama. Master strpljenja koju vole svi klijenti zbog ljubaznosti i pažnje koju im pruža.

Maja, sa iskustvom od preko 20 godina iz područja estetike i kozmetologije, stručnjak je u pružanju različitih usluga manikira i pedikira, kao i tretmana tela i depilacija. Njena posvećenost i pažnja prema svakom detalju omogućavaju joj da efikasno rešava sve probleme vezane za nokte i kožu.

U našem studiju Kinesthetic, Maja će uvek biti dostupna za Vas sa velikim osmehom i prijatnom energijom za rad.

Moja strast je prenositi lepotu kroz svoje ruke, inspirišući samopouzdanje i blagostanje, dok ljubazno, precizno i stručno pružam vrhunsku negu i transformaciju.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad