// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Usluge

Pogledajte koje sve usluge pruža Studio Kinesthetic:


Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju. Tretman započinjemo potapanjem stopala u toplu vodu sa osvežavajućom kupkom. Medicinski pedikir podrazumeva obradu stopala i noktiju i rešava probleme žuljeva, kurjih očiju, uraslih noktiju. Tretman započinjemo potapanjem stopala u toplu vodu sa osvežavajućom kupkom. Zatim sledi detaljan pregled stopala i uočavanje eventualnih problema i promena na noktima i eventualno upućivanje dermatologu.

Pročitajte više...


Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Tretmani lica

Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu I sjajnu kožu. Pored osnovne kućne nege, neizbežni su i tretmani lica koji podrazumevaju kozmetičke i nehirurške metode za regeneraciju kože lica.

Pročitajte više...


Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetičke usluge

Kozmetički tretmani predstavljaju pravu oazu Vašeg ulepšavanja, nege i pravilne brige kože lica, noktiju stopala i ruku. Dopustite sebi kvalitetne tretmane sa kojima ćete nahraniti dušu i telo, kod naših školovanih kozmetičara čija je misija da doprinesu Vašoj lepoti i unapređenju kvaliteta života.

Pročitajte više...

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad