// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Kozmetički tretmani predstavljaju pravu oazu Vašeg ulepšavanja, nege i pravilne brige kože lica, noktiju stopala i ruku.

Dopustite sebi kvalitetne tretmane sa kojima ćete nahraniti dušu i telo, kod naših školovanih kozmetičara čija je misija da doprinesu Vašoj lepoti i unapređenju kvaliteta života.

Studio Kinesthetic - Kozmetičke usluge

Studio Kinesthetic Vam pruža sledeće kozmetičke usluge:

  • Spa pedikir - predstavlja opuštajuću negu stopala i negu umornih nogu. Ovaj tretman obuhvata potapanje stopala u aromatičnu kupku, oblikovanje noktiju, poliranje noktiju, turpijanje peta, masažu stopala, pilinge, hranljive maske i na kraju lakiranje. Nakon SPA pedikir tretmana koža je meka i nežna poput svile.

  • Manikir - lepe i negovane ruke su prioritet svakoj dami. Kod nas možete uraditi sve vrste tretmana ruku i noktiju, SPA manikir i trajni gel lak.

  • Kućnu negu specifičnih stanja kože - dopustite našim kozmetičarima da Vas obuče kako da pravilno vodite računa o svojoj koži lica i budete lepša i bolja verzija Vas svaki dan.

  • Depilacija - hladnim voskom predstavlja veoma efikasan i brz način uklanjanja dlačica koji daje dobre i dugotrajne rezultate. Prednost hladne depilacije je uvek čist i sterilan vosak, kao i trake, namenjene samo Vama.

  • Higijenski tretman leđa - kozmetički tretman čišćenja kože leđa, koja je takođe kao i regija lica sklona nesavršenostima. Problemi koji se javljaju na leđima najčešće su upalni procesi nastali kao posledica znojenja, hormonalne akne, pigmentacije, urasle dlake i slično. Tokom tretmana uklanjaju se mrtve ćelije i nečistoća nagomilana u porama, nakon čega je koža zdrava, hidrirana i nežna.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad