// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Tretmani lica

Lepa i negovana koža je sinonim za sreću svake žene. Redovna nega lica je jedan od preduslova za dugotrajno zdravu, lepu i sjajnu kožu. Pored osnovne kućne nege, neizbežni su i tretmani lica koji podrazumevaju kozmetičke i nehirurške metode za regeneraciju kože lica.

Tretmani lica će pomoći koži da sačuva lepotu, jedrinu, svežinu i mladoliki izgled, koji su najčešće narušeni zbog ubrzanog i stresnog načina života, neadekvatne nege lica, genetike, loše ishrane, UV zračenja i ostalih spoljnih uticaja.

Svi ovi činioci dovode do promena na koži, kao što su pojava bora, hiperpigmentacija, opadanje tonusa i volumena kože, nastanka akni i mitisera, zato je veoma važno voditi računa o zravlju i lepoti svoje kože.


Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica predstavlja prvi i osnovni tretman nege lica, nakon kog je koža zdrava, čista i hidrirana, sa ujednačenim tonom. Ovaj tretman podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama, što pospešuje sposobnost upijanja aktivnih supstanci tokom kasnije nege.

Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čista koža, već se masažom lica, vrata i dekoltea podstiče mikrocirkulacija, što pospešuje proizvodnju kolagena i elastina u ćelijama, koji su najzaslužniji za svežu, hidriranu i zdravu kožu.

Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preprata koji će najbolje poboljšati stanje vaše kože.

Studio Kinesthetic - Higijenski tretman lica


Mezoporacija

Mezoporacija je neinvazivna estetska metoda koja ima za cilj da potpuno preporodi i ulepša kožu. Ona predstavlja način da se aktivne supstance ubace u dublje slojeve kože bez korišćenja igle. Efekat mezoporacije zavisi od supstance koja se koristi prilikom tretmana, a bira se u odnosu na željeni rezultat i trenutno stanje kože klijenta.

Ova metoda je višenamenska i neke od njenih prednosti su:

  • Lifting efekat

  • Dubinski hidrira kožu

  • Tretira suvu i dehidriranu kožu

  • Deluje protiv starenja

  • Smanjuje kesice ispod očiju i podočnjake

  • Deluje protiv lučenja sebuma kod masne kože

  • Ubrzava ćelijski metabolizam i stimuliše cirkulaciju

Metoda je potpuno bezbolna i ne ostavlja na koži nikakve neželjene tragove, pa je idealan tretman za sve one koji žele lepu i negovanu kožu, a nisu pristalice klasične mezoterapije i "bockanja".


Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica je jedan od najefikasnijih nehirurških tretmana za podmlađivanje kože lica. Koristi se za uklanjanje bora, podizanje opuštene kože i kože bez volumena. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode kolagen I elastin, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože.

Toplota radiotalasa stimuliše elastična vlakna u našoj koži i podstiče njihovu prirodnu proizvodnju, što zateže kožu i daje joj blistavost i svežinu. Radiotalasni lifting može da se koristi za tretiranje lica, vrata, podbradka, dekoltea, kao I okoloočne regije.

Naročito se preporučuje za vreme tretmana mršavljenja kako bi se sprečila pojava naglog propadanja izgleda lica, do kog dolazi usled opuštanja kože. Takođe, tretman može da se primenjuje i kod osoba koje imaju urađen botoks i hijaluronske filere.

Studio Kinesthetic - Radiotalasni lifting lica


Dermapen

Dermapen je tretman za podmlađivanje i regeneraciju kože lica. Ubraja se u podgrupu mezoterapije i smatra se jednim od najboljih kozmetičkih antiage tretmana.

Izvodi se posebnim uređajem, dermapenom, na čijem vrhu se nalaze mikroiglice kojima se podstiče stvaranje novih elastičnih i kolagenih vlakana, omogućava bolji dotok kiseonika i hranljivih materija, čime se poboljšava kvalitet i izgled kože.

Tokom tretmana dolazi do penetracije iglica u kožu, a dubina prodora i sastav koktela, koji se koristi, zavise od regije koja se tretira i efekta koji se želi postići tretmanom. Nakon tretmana, koža odbacuje oštećene delove i stvara novi sloj koji je zdraviji i revitalizovan.

Dermapen je potpuno bezbedan tretman i ne postoji mogućnost oštećenje kože. Prilikom tretmana stvaraju se mikropukotine na koži, čime se ona podstiče na samoregeneraciju.

Dermapenom se postižu dugotrajni rezultati, a preporučuje se osobama koje imaju problem sa dubokim borama, hiperpigmentacijom, ožiljcima, kao i svima onima koji žele da dodatno nahrane i hidriraju kožu.


Karboksi terapija

Oksigenizacija, imunomodeliranje i regeneracija kože

Kiseonik karboksi terapija je neinvazivan tretman nakon kojeg je koža nahranjena, hidrirana i sjajna. Namenjena je svim tipovima kože sa znacima umora i stresa, a posebno pušačima, jer osim što koži vraća blistavost i mladolikost, karboksi terapija i detoksikuje kožu.

Karboksi terapiju karakteriše visoka koncentracija aktivnih supstanci, peptida i antioksidanasa, koji su neophodni za zdravlje i lepotu kože. Izbalansirani kompleks aktivnih komponenata intenzivno vlaži i hrani kožu, stimuliše proizvodnju kolagena, poboljšava regeneraciju tkiva i strukturu kože. Tretman je bezbolan i blag, ne ostavlja crvenilo niti iritacije na koži i rezultati ove terapije vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Studio Kinesthetic - Karboksi terapija


Kozmoceutička terapija Anti Rozacea

Kozmoceutička terapija Anti Rozacea je namenjena za lečenje svih stadijuma rozacee. Terapija je zasnovana na bazi savremenih aktivnih ingradijenata, koji brzo i efikasno dovode do poboljšanja stanja kože. Crvenilo kože na licu sa jasno izraženim kapilarima naročito u predelu čela, nosa, obraza i brade, praćeno peckanjem, svrabom i sitnim bubuljicama, najčešće je znak da je reč o hroničnom oboljenju kože, rozacei. Uzrok ovog stanja kože je nepoznat i brojni faktori mogu uticati na njeno stanje. To su psihološki fatori poput besa i stresa, temperaturne razlike, vetar, alkohol i vrući napici, ljuta hrana i određeni lekovi, mogu dovesti do pojačanih simptoma.

Takođe, i usled neadekvatne nege kože lica i preparata koji iritiraju ili uništavaju kožnu barijeru, može doći do pogoršanja stanja. Zato je bitno u rutinu nege kože lica uvrstiti tretmane koji će pomoći koži da sačuva svoje zdravlje.


Antikuperoza, antistres i antioksidant

Antikuperoza, antistres i antioksidant program je namenjen za kožu sa pojavom kuperoze, koja predstavlja zapaljensko stanje koje karakterišu prošireni krvni sudovi i osetljiva koža sklona crvenilu i isušivanju. Antikuperozna terapija svojim dejstvom jača kožnu barijeru i zidove krvnih sudova i time smanjuje pojavu kuperoze. Ova terapija prija i osobama čija je koža osetljiva, sa znacima stresa i prevremenog starenja. Antikuperoza, antistres i antioksidant terapija osim što ima umirujuće dejstvo na kožu, relaksira i ceo organizam, a posebno mišiće lica.

Studio Kinesthetic - Antikuperoza, antistres i antioksidant


Fitopiling terapija

Fitopiling je terapeutski, biljni piling koji se koristi za rešavanja brojnih problema i stanja kože. Čini ga mešavina morskih i slatkovodnih algi, lekovitog bilja i silikatnih iglica slatkovodnog sunđera Spongilla.

Prilikom primene Fitopiling terapije, iglice sunđera prodiru duboko u kožu, izazivajući lokalni nadražaj kože i širenje krvnih sudova. Na taj način cirkulacija je ubrzana i kiseonik dolazi do svake ćelije, pa se zato za Fitopiling može reći da je i odličan kiseonik tretman.

Fitopiling terapija deluje na stanja kože kao što su akne, hiperkeratoza, neravna tekstura kože, ožiljci i fleke od bubuljica, hiperpigmentacija, kao i na masnu kožu sa proširenim porama. Efikasnost fitopilinga je velika, rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, a ceo proces ne izaziva traumiranje kože niti bilo kakve komplikacije.


Retinol piling - Revitalizacija kože & Stop akne

Retinol Peel je visoko efikasan, srednje duboki piling na bazi retinola, vitamina i aktivnih supstanci koje sveobuhvatno deluju na kožu i vraćaju joj lepotu, sjaj i mladolikost. Efikasnost pilinga postiže se dejstvom retinola koji je neizbežan sastojak mnogobrojnih kozmetičkih preparata. Retinol predstavlja zlatni standard u podmlađivanju kože, jer dovodi do stvaranja novog kolagena, usporava starenje i održava hidrobalans kože. Retinol piling se koristi i za mnogobrojne nesavršenosti na koži kao što su hiperpigmentacija, mitiseri, bubuljice i akne.

Tretman se može izvoditi na regiji lica, vrata i dekoltea, maksimalno je prijatan i ne ostavlja štetne posledice na koži.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad