// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U sklopu naše romantične akcije povodom Dana zaljubljenih, Studio Kinesthetic vam donosi neodoljive ponude i vaučere koje će vaša voljena osoba obožavati. Zamislite njen osmeh dok uživa u trenucima nege koje će joj pružiti naš stručni tim kozmetičarki.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Dok se bliži Dan zaljubljenih, svi tražimo savršeni način da izrazimo svoju ljubav prema posebnim osobama u našem životu. Ove godine, zašto ne biste svojoj voljenoj osobi poklonili nešto što će je dodatno razveseliti i opustiti? Studio Kinesthetic ima nešto posebno za vas!

Vaučeri za medicinski pedikir i estetski manikir

Poklonite svojoj voljenoj osobi vaučer za medicinski pedikir, specijalno prilagođen za negu stopala, i estetski manikir koji će učiniti da ruke zablistaju. Naše kozmetičarke će se posvetiti detaljima kako bi vaša draga osetila potpunu relaksaciju i negu.

Tretmani lica za savršen ten

Iznenadite svoju voljenu osobu vaučerom za tretman lica prilagođen njenom tipu kože. Naši kozmetičarke će koristiti najkvalitetnije proizvode kako bi vaša voljena osoba dobila savršen ten i blistavu kožu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Kako doći do vaučera

Posetite Studio Kinesthetic i odaberite savršen poklon tretman za vašu voljenu osobu. Možete kombinovati tretmane na vaučeru po vašoj želji.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad