// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Medicinski pedikir je ključan aspekt celokupnog zdravlja stopala. Osim što poboljšava izgled i osećaj vaših stopala, medicinski pedikir igra presudnu ulogu u prevenciji infekcija, žuljeva i drugih problema koji mogu uticati na vaše stopalo. U ovom blogu istražujemo zašto je sigurnost i higijena tokom tretmana od ključne važnosti, te koje korake i mere mi kao salon moramo sprovesti kako bismo osigurali sigurne i ugodne tretmane.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Medicinski pedikir i sigurnost pacijenata

Sigurnost pacijenata uvek nam je prioritet. Naše kozmetičarke uvek sprovode detaljnu anamnezu pre početka postupka kako bi saznali o mogućim alergijama, medicinskim stanjima ili kontraindikacijama koje pacijent može imati. Ovo je važno kako bi se izbegle potencijalne komplikacije tokom i nakon pedikira.

Dezinfekcija i sterilizacija

Higijena je ključni aspekt u medicinskom pedikiru. Svi alati i pribor koji se koriste tokom postupka moraju biti potpuno sterilizirani kako bi se sprečilo širenje infekcija. Naše kozmetičarke koriste metode sterilizacije kao što su autoklav kako bi osigurali da su svi instrumenti potpuno čisti i sigurni za korištenje.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Korišćenje jednokratnih proizvoda

U medicinskom pedikiru često se koriste jednokratni proizvodi kao dodatna mera opreza. Papuče, turpije, nožići za nokte i ostali jednokratni proizvodi osiguravaju minimalan rizik od kontaminacije i prenosa infekcija među pacijentima. Ovo je naročito važno za osobe koje imaju oslabljen imunološki sistem ili druge zdravstvene probleme.

Redovno održavanje higijene radnog prostora

Kozmetičari pažljivo održavaju čist i uredan radni prostor kako bi se sprečilo širenje mikroba i infekcija. Redovno čišćenje radnog stola, stolice i ostalog pribora, te promena posteljine nakon svakog klijenta, ključni su koraci u osiguranju higijene i sigurnosti tokom postupka.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Sigurnost i higijena su ključni faktori u medicinskom pedikiru koji ne bi smeli biti zanemareni. Odabir stručnog studija i sprovođenje odgovarajućih mera predostrožnosti ključni su za osiguranje sigurnog i ugodnog iskustva tokom postupka. Redovnim održavanjem higijene stopala i praćenjem saveta stručnjaka, možete osigurati zdrava i srećna stopala dugi niz godina.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad