// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Jesen je vreme kada priroda menja svoje boje, a i mi možemo da se inspirišemo tim prelepim nijansama za naš manikir. Ako ste spremni da osvežite svoj izgled i u trendu dočekate ovu sezonu, evo nekoliko preporuka za boje i dezene koji će vam pomoći da vaši nokti zablistaju u jesenjem duhu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Top boje za jesen

  • Bordo
    Bordo je prava klasik boja u jesenjoj paleti. Bordo donosi toplinu i sofisticiranost, a idealna je za sve prilike – od svakodnevnih aktivnosti do večernjih izlazaka. Ako želite da postignete glamurozan izgled, kombinujte je sa zlatnim ili srebrnim akcentima.
  • Tamno plava
    Ova boja podseća na duboku noć i savršeno se uklapa u jesenju paletu. Tamnoplava može da bude i vrlo elegantna i da dodaje malo misterije vašem izgledu.
  • Maslinasto zelena
    Ova boja je odličan izbor za jesen, jer se savršeno uklapa u prirodne tonove sezonskog lišća. Maslinasto zelena je svestrana boja koja se lako kombinuje sa različitim outfitima.
  • Siva i antracit
    Ove neutralne boje su idealne za sofisticiran i moderan izgled. Siva može da bude odlična osnova za različite dezene i kombinacije, dok tamniji tonovi poput antracita dodaju dublje tonove u vaš manikir.
  • Boje zemlje
    Nude, bež i smeđe nijanse su takođe odličan izbor. One donose prirodan izgled i mogu biti savršena pozadina za različite jesenje dezene.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Preporučeni dezeni

  • Karo i prugasti
    Ovi dezeni podsećaju na jesenje škotske karirane kockaste materijale. Prugice ili karo uzorci na noktima mogu dodati malo igre vašem manikiru i biti odličan način da izrazite svoju kreativnost.
  • Ombre efekat
    Ombre efekat u jesenjim bojama može biti neverovatno sofisticiran. Na primer, prelaz od bordo ka tamnoplava ili od bež ka maslinastoj može izgledati vrlo elegantno i moderno.
  • Motivi sa cvećem
    Iako cveće često povezujemo sa prolećem, jesenji cvećasti motivi u tamnijim tonovima poput bordo i ljubičaste mogu biti izuzetno šik i originalni.
  • Metalni akcenti
    Zlatni, srebrni ili bronzani akcenti mogu dodati dašak luksuza vašem manikiru. Možete koristiti metalne šare, trakice ili čak mali detalj u obliku šljokica za dodatni sjaj.
  • Geometrijski oblici
    Geometrijski oblici u jesenjim tonovima su odličan način da postignete moderni izgled. Uzmite u obzir pravougaone, trouglaste ili kružne oblike za zanimljiv manikir.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Saveti za dugotrajni manikir

  • Priprema nokta
    Pre nego što nanesete lak, obavezno pripremite nokte – obradite ih, odstranite kutikule i nanesite bazni premaz. Ovo će pomoći da lak duže traje i da se ravnomerno nanosi.
  • Kvalitetan lak
    Investirajte u kvalitetne lakove koji imaju dugotrajnu formulaciju. Takođe, ne zaboravite da koristite top coat za dodatnu zaštitu i sjaj.
  • Održavanje
    Redovno nanosite zaštitne slojeve i hidratizujte nokte i kožicu kako biste izbegli suvoću i pucanje.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Jesen je savršeno vreme da se igramo sa bojama i dezena na našim noktima. Bilo da se odlučite za klasične boje, moderne uzorke ili sofisticirane akcentne detalje, važno je da se zabavite i izrazite svoj stil. Uživajte u kreiranju savršenog jesenjeg manikira i neka vaši nokti budu odraz vaše jedinstvene lepote i kreativnosti!

Kompletnu listu tretmana koje pružamo sa cenovnikom istih možete pogledati na stranici Cenovnik.
Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad