// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Lepota nije samo površinski fenomen - ona zrači iznutra prema van, a jedan od ključnih elemenata njenog očuvanja je briga o sebi. Dok se često fokusiramo na negu lica ili kose, stopala su često zanemarena zona. Međutim, pedikir, osim što je estetski tretman, može biti i ritual koji podstiče samopouzdanje i unutrašnje blagostanje.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Zašto je pedikir važan?

Stopala su stub našeg tela i često trpe veliko opterećenje tokom dana. Stoga, ne samo da je pedikir estetski tretman, već je i nužnost za održavanje zdravlja stopala. Redovno uklanjanje mrtve kože, smanjenje zadebljanja i nega noktiju ne samo da čini stopala lepšima, već i smanjuje rizik od problema poput uraslih noktiju, žuljeva i gljivičnih infekcija.

Pedikir za samopouzdanje

Kada se osećamo dobro u svojoj koži, to se odražava na naše ponašanje i samopouzdanje. Pedikir može biti jedan od načina da se osećamo bolje o sebi. Kako?

  • Osećaj svežine i lakoće
    Nakon pedikira, stopala se osećaju lagano i sveže. To može podstaći osećaj lakoće u koracima i dodati malo luksuza u svakodnevni život.
  • Vizuelno zadovoljstvo
    Gledajući svoja lepo negovana stopala, često osećamo zadovoljstvo i ponos. Estetski aspekt pedikira može dodati osećaj lepote i harmonije sa samim sobom.
  • Vreme posvećeno sebi
    Pedikir je prilika da se izdvojimo iz svakodnevnih obaveza i posvetimo vreme samo sebi. Tokom tog vremena možemo se opustiti, uživati u masaži stopala i jednostavno se brinuti o svom telu.

Koraci ka pedikiru za lepotu i samopouzdanje

  • Priprema
    Počnite sa pripremom. Uklonite staru boju noktiju, operite stopala i pažljivo osušite. Možete dodati malo morske soli u vodu za još dublje čišćenje i opuštanje.
  • Oblikovanje noktiju
    Nakon što su stopala pripremljena, oblikujte nokte kako želite. Pazite da ne odsečete nokte prekratko kako biste izbegli urasle nokte.
  • Uklanjanje mrtve kože
    Koristite piling ili strugalicu za stopala kako biste uklonili mrtvu kožu i zadebljanja s pete i drugih delova stopala.
  • Hidratacija
    Nakon što ste uklonili mrtvu kožu, nanesite bogatu hidratantnu kremu na stopala i masirajte ih. Masaža ne samo da opušta, već i poboljšava cirkulaciju.
  • Nanesite lak za nokte (opciono)
    Ako želite, možete dodati malo boje na svoje nokte. Izaberite boju koja vam se sviđa i koja odražava vašu ličnost.

Pedikir nije samo estetski tretman - to je način brige o sebi i podsticanja samopouzdanja. Redovno održavanje stopala ne samo da čini stopala zdravijima i lepšima, već može imati pozitivan uticaj na naše celokupno blagostanje. Dakle, nemojte zanemarivati svoja stopala - prepustite se ritualu pedikira i doživite lepotu i samopouzdanje koje dolazi sa njim.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad