// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Leto je najlepše doba godine kada se sunčamo na plaži ili uživamo u osvežavajućem kupanju u moru. Međutim, kako bismo se osećali samouvereno i spremno za ove aktivnosti, važno je obratiti pažnju na našu depilaciju. Bez obzira na to da li se pripremate za dugoočekivani odmor na obali ili želite da izgledate besprekorno tokom letnjih meseci, dobra depilacija je ključna.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Evo sveobuhvatnih saveta, trikova i metoda koje treba da imate na umu kako biste postigli savršen izgled za leto i more.

Razmislite o različitim metodama depilacije

Postoji mnogo metoda depilacije, svaka sa svojim prednostima i manama. Brijanje, depilacioni vosak, kreme za depilaciju, epilatori i laserska depilacija samo su neke od opcija. Pre nego što se odlučite, istražite i razmislite o tome koja metoda najbolje odgovara vašim potrebama i stilu života.

Pripremite kožu pre depilacije

Ključ za uspešnu depilaciju je dobra priprema kože. Pre nego što počnete, preporučuje se tuširanje kako bi se otvorile pore i omekšale dlake. Ovo ne samo da olakšava proces uklanjanja dlačica, već i smanjuje iritaciju kože posle depilacije.

Budite nežni prema koži

Bez obzira na metodu koju izaberete, važno je da budete pažljivi prema svojoj koži. Izbegavajte depilaciju na iritiranoj ili oštećenoj koži, jer to može dovesti do dodatnih problema poput urastanja dlačica ili iritacije.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Hidrirajte kožu

Nakon depilacije, važno je hidrirati kožu kako biste je umirili i sprečili isušivanje. Koristite hidratantne losione ili ulja bez alkohola i parfema kako biste sprečili dodatnu iritaciju.

Zaštita od sunca

Depilirana koža može biti osetljivija na sunčeve zrake, stoga je važno redovno nanositi kremu za sunčanje sa visokim SPF-om kako biste zaštitili kožu od opekotina i dugoročnih oštećenja.

Redovna nega

Kako biste održali besprekoran izgled tokom cele sezone, važno je uspostaviti redovnu rutinu depilacije i nege kože. Bez obzira na metod koji koristite, redovno održavanje će vam pomoći da izbegnete iznenadne neprijatnosti na plaži ili bazenu.

Izbegnite urastanje dlačica

Da biste smanjili rizik od urastanja dlačica, koristite pilinge jednom ili dva puta nedeljno kako biste očistili pore i uklonili mrtve ćelije kože.

Razmislite o profesionalnim tretmanima

Ako želite dugotrajnije rešenje, razmislite o profesionalnim tretmanima poput laserske depilacije. Iako je početna investicija veća, dugoročno može biti praktičnija opcija.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Sa pravim pristupom i odgovarajućom negom, možete uživati u svakom trenutku na suncu bez brige o neželjenim dlačicama. Iskoristite ove savete kako biste se pripremili za letnje avanture i izgledali i osećali se sjajno dok uživate u vrelim danima na plaži ili uz bazen.

Za najbolju za pripremu za leto i odmor obratite se nama u Studiju Kinesthetic. Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad