// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Manikir je više od rutinske nege – to je iskustvo koje može pružiti osećaj opuštanja, osveženja i samopouzdanja. U modernim kozmetičkim salonima, manikir se uzdiže na novi nivo zahvaljujući naprednim tehnikama i proizvodima, među kojima je trajni lak za nokte jedan od najpopularnijih. Ako razmišljate o poseti salonu za manikir s trajnim lakom, ovaj blog će vam pomoći da razumete šta možete očekivati i zašto je ovo odličan izbor za vaše nokte.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Šta je trajni lak za nokte?

Trajni lak za nokte, poznat i kao gel lak, predstavlja naprednu verziju klasičnog laka za nokte. Koristi se posebna tehnologija koja omogućava lakovima da se "stvrdnu" pod UV ili LED lampom, što rezultira dugotrajnim efektom. Dok klasični lak može izdržati nekoliko dana pre nego što počne da se ljušti, trajni lak može trajati od dve do četiri nedelje bez gubitka sjaja ili oštećenja.

Prednosti trajnog laka

  1. Profesionalni rezultati
    Kada se odlučite da uradite trajni lak u kozmetičkom salonu, možete očekivati vrhunske rezultate. Profesionalci koriste najnoviju opremu i proizvode, garantujući vam savršen izgled vaših noktiju.
  2. Dugotrajnost i otpornost
    Trajni lak pruža izuzetnu izdržljivost, smanjujući potrebu za čestim popravkama. Otporan je na ogrebotine, udarce i svakodnevne aktivnosti, što znači da vaši nokti mogu izgledati besprekorno duže.
  3. Brza i efikasna usluga
    Kozmetički saloni nude brzu uslugu s visokim kvalitetom. Proces nanošenja trajnog laka je efikasan i obično traje između 45 minuta i jednog sata, uključujući pripremu noktiju i sušenje pod lampom.
  4. Širok izbor boja i efekata
    Saloni često nude širok spektar boja i efekata, uključujući mat, sjajni, metalik i čak različite teksture. Ovo vam omogućava da eksperimentišete s različitim stilovima i pronađete ono što vam najviše odgovara.
  5. Relaksacija i uživanje
    Pored same usluge, poseta salonu za manikir pruža priliku za opuštanje i uživanje u trenutku posvećenom samo sebi. Profesionalni radnici osiguravaju da vaša iskustva bude prijatno i opuštajuće.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Proces manikira s trajnim lakom

  1. Priprema nokta
    Proces počinje čišćenjem noktiju i uklanjanjem starog laka, ako je potrebno. Nokti se oblikuju prema vašim željama, a zanoktice se obrađuju kako bi se stvorila savršena podloga za lak.
  2. Nanošenje baznog sloja
    Profesionalac nanosi bazni sloj koji pomaže u očvršćavanju trajnog laka i produžava njegovu izdržljivost. Ovaj sloj se suši pod UV ili LED lampom.
  3. Nanošenje boje
    Nakon baza, nanosi se sloj boje. U zavisnosti od željenog intenziteta, može se naneti jedan ili dva sloja. Svaki sloj se suši pod lampom kako bi se postigla optimalna čvrstoća i dugotrajnost.
  4. Završni sloj
    Na kraju, nanosi se završni sloj koji dodaje sjaj i štiti boju. Ovaj sloj se takođe suši pod lampom, a nokti se poliraju za savršeni finiš.
  5. Završni dodaci
    Mnogi saloni nude dodatne tretmane poput masaže ruku, hidratacije zanoktica ili dodavanja dekorativnih elemenata, kao što su kamenčići ili folije, kako bi vaš manikir bio zaista poseban.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Održavanje trajnog laka

  1. Hidratacija noktiju
  2. Izbegavajte jako nasilje
    Pokušajte izbegavati aktivnosti koje mogu oštetiti lak, kao što su otvaranje stvari noktima ili korišćenje noktiju kao alata.
  3. Planirajte redovne posete
    Iako trajni lak može trajati i do četiri nedelje, preporučuje se da pravite pauzu između aplikacija kako bi vaši nokti mogli da se oporave.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Trajni lak za nokte urađen u profesionalnom kozmetičkom salonu nudi savršenu kombinaciju dugotrajnosti, stila i profesionalne nege. Uz vrhunske proizvode i stručnost koje saloni pružaju, možete biti sigurni da će vaši nokti izgledati besprekorno i dugotrajno. Bilo da se pripremate za poseban događaj ili jednostavno želite da se opustite i uživate u trenutku brige o sebi, manikir s trajnim lakom je sjajan način da vašim rukama pružite izgled koji zaslužuju.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad