// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Pomisao na beli pesak, tirkizno plavo more i sunčane zrake često izaziva osećaj uzbuđenja i slobode. Međutim, dok se pripremate za dugo očekivani odmor na plaži, važno je ne zanemariti svoj manikir. Evo nekoliko saveta za savršen manikir za more.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Nokti, iako često zanemareni, igraju važnu ulogu u estetici i samopouzdanju. Plivanje u slanoj vodi može biti neverovatno osvežavajuće iskustvo, ali slana voda može imati nepovoljne učinke na vaše nokte, ostavljajući ih suvim, lomljivim i manje atraktivnim. Stoga, važno je pružiti im odgovarajuću negu pre, za vreme i nakon vašeg vremena provedenog u moru, kako biste osigurali da vaš manikir ostane besprekoran. Evo nekoliko ključnih saveta koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja i lepote vaših noktiju tokom vašeg boravka na obali.

Pripremite se na vreme

Pre nego što se bućnete u slanu vodu, osigurajte da su vaši nokti dobro pripremljeni. To uključuje uklanjanje starog manikira, oblikovanje noktiju i sređivanje zanoktica. Redovna hidratacija kože oko noktiju takođe je važna kako bi se sprečilo pucanje i ljušćenje kože.

Zaštita sa baznim lakom

Nanesite bazni lak pre nanošenja boje na nokte. Ovo će stvoriti zaštitni sloj koji će sprečiti da slana voda direktno ošteti vaše nokte. Takođe, odaberite bazni lak s vitaminima ili jačajućim sastojcima koji će dodatno ojačati nokte.

Odaberite kvalitetne lakove

Kada birate boju za nokte, preferirajte visokokvalitetne lakove koji su otporni na vodu i izbleđivanje. Osim toga, lakovi s UV zaštitom će zaštititi vaše nokte od sunčevih zraka koji mogu uzrokovati lomljenje i pucanje.

Redovno hidratizirajte nokte

Slana voda može isušiti vaše nokte, stoga je važno redovito ih hidratizirati. Koristite hidratantne kreme ili ulja za nokte kako biste održali fleksibilnost i snagu vaših noktiju. Nanesite hidratantni proizvod pre i nakon svakog boravka u slanoj vodi.

Nemojte zaboraviti na zaštitu od soli

Iako slana voda može biti osvežavajuća, ujedno može biti štetna za vaše nokte. Isperite nokte slatkom vodom nakon plivanja kako biste uklonili višak soli. To će sprečiti da se so zadrži na noktima i uzrokuje njihovo isušivanje i lomljenje.

Redovno održavajte manikir

Nakon povratka sa mora, redovno održavajte svoj manikir kako biste sprečili lomljenje i listanje noktiju. Koristite zaštitni lak ili nadlak kako biste produžili trajnost boje i dodatno zaštitili nokte od spoljnih uticaja.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Uživanje u moru uvek je zabavno iskustvo, ali vaši nokti mogu biti izloženi različitim izazovima. Sledeći ove savete za savršen manikir za more, možete zaštititi svoje nokte i uživati u bezbrižnom vremenu na plaži. Ne zaboravite redovno hidratizirati i negovati svoje nokte kako biste ih održali zdravima i lepima čak i nakon više dana provedenih u slanoj vodi.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad