// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Medicinski pedikir može da vam pomogne kod svih problema vaših stopala i neophodno je da tretman radi stručno lice u sterilnim uslovima.

Ukoliko niste odgovorni i pažljivi prema vašim stopalima, postoji mogućnost da nastanu razne komplikacije i tegobe na njima. Svi znamo da stopala trpe najveći pritisak tokom celog dana usled dugog stajanja ili neudobne obuće, i da nam se može javiti otok, bol ili trnjenje u našim nogama i stopalima. Sve ovo na kraju dana ipak može da prođe iako je vrlo neprijatno. Međutim, šta da radimo sa našim stopalima u slučaju da nam se stvore ozbiljni problemi koji ne prolaze?

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir - da, to je ono što meni treba!

Kakva je razlika između medicinskog i estetskog pedikira?

Estetski pedikir je deo estetike koji se brine o nezi kože stopala kao i noktiju. Stoga, estetski pedikir vam pruža lepši izgled vaših stopala. Sa druge strane, medicinski pedikir se bavi svim problemima koji mogu da se pojave na koži stopala i noktiju.

Postoji veliki broj problema koje se mogu pojaviti na vašim stopalima. Osnovnu podelu kada su problematike u pitanju ćemo podeliti u nekoliko grupa:

  • Hiperkeratoze
  • Urasli nokti
  • Gljivice na nogama i koži stopala
  • Kurje oko
  • Bradavice
  • Traume noktiju

Medicinski pedikir predstavlja centralnu uslugu u našem Kinestheticu, jer lečenju stopala posvećujemo veliku pažnju, znanje i konstantno usavršavanje!

Kako izgleda pregled i tretman?

Tretman uvek podrazumeva pre svega pregled od strane naših školovanih kozmetičara koji imaju preko 10 godina iskustva u ovoj oblasti rada. Tek nakon izvršenog pregleda i postavljene definitivne dijagnoze, pristupamo protokolu lečenja. Naglašavamo vam da je sam tretman bezbolan i bez krvi.

Sa čime se radi medicinski pedikir?

Tretmani se izvode najsavremenijim alatima nemačkih firma od nerđajućeg hirurškog čelika koji podleže procesu sterilizacije.

Glavna neosporivo velika prednost medicinskog pedikira u Kinestheticu je izvodjenje tretmana u strogo kontolisanim higijenskim uslovima i zaštiti od infekcije. Primenom sterilinih instrumenata, sterilnog pomoćnog materijala i savremene opreme, ne samo da rešavate problem sa stopalima već vam se garantuje maksimalna zaštita od nastanka bilo kakve infekcije ili drugih sekundarnih problema.

Kada je vreme za medicinski pedikir?

Osim što bi pre svake promene godišnjeg doba i promene obuće bilo dobre da preventivno odradite jedan tretman sa našim kozmetičarima radi održavanja zdravlja i brige vaših stopala, neophodno je takođe doći na tretman čim uočite bilo kakve promene na stopalima.

Iskustvo govori da odugovlačenje i kasniji pokušaj kućnog lečenja ne dovode do rešavanja problema, čak problem može da se proširi i da sebi napravite još više muka, a kasnije je ceo proces dugotrajniji i zadaje vam dosta više stvari koje morate da uradite na stopalima.

Kome je namenjen medicinski pedikir?

Medicinski pedikir je upravo namenjen svim osobama koje imaju problema o kojima smo pričali. Ukoliko nemate navedenih problema, ne morate ići na medicinski pedikir, biće vam dovoljan estetski pedikir za ulepšavanje i negu stopala i noktiju, koji vam takođe omogućavamo u našem i vašem Studiju Kinesthetic.

Studio Kinesthetic - Medicinski pedikir - da, to je ono što meni treba!

Iskustva o medicinskom pedikiru

Mnogo ljudi koji su bili na tretmanima medicinskog pedikira su bili vrlo zadovoljni tretmanima. Sve osobe imaju isti savet za vas, a to je da nosite adekvatnu obuću i redovno obraćate pažnju na svoja stopala.

Mi vam svakako savetujemo da svaki dan vaše umorne noge odmorite u toploj kupki i da ih namažete prijatnom kremom za stopala.

Uvek sa vama,

Studio Kinesthetic

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad