// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Nokti su platno na kojem možemo izraziti svoju ličnost i kreativnost, a boje su naš alat. Od klasičnih crvenih do smelih neonskih nijansi, boje noktiju mogu nam pomoći da istaknemo svoj stil i raspoloženje. U ovom blogu pišemo o najpopularnijim bojama noktiju, njihovo značenje i kako ih možete nositi sa poverenjem.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Crvena

Klasika koja nikada ne izlazi iz mode. Crvena boja simbolizuje strast, snagu i samopouzdanje. Nositi crvene nokte može biti izjava samopouzdanja i privlačnosti. Ova boja je savršena za posebne prilike poput večernjih izlazaka ili romantičnih sastanaka.

Roza

Od nežnih pastelnih nijansi do živahnih neonki, roza boja ima mnogo varijanti kojima presentuje različite ličnosti. Svetlo roza nokti mogu dati osećaj nežnosti i ženstvenosti, dok neon roza može dodati dozu energije i zabave vašem izgledu.

Plava

Plava je boja mira, smirenosti i stabilnosti. Nositi plave nokte može biti osvežavajuće iskustvo, posebno u letnim mesecima. Duboke tamne nijanse plave mogu stvoriti sofisticiran izgled, dok svetlije nijanse plave mogu podsećati na vedro nebo ili osvežavajuće vode.

Crna

Crna boja nosi snažnu simboliku snage, elegancije i tajanstvenosti. Nositi crne nokte može biti hrabar potez i izraz ličnosti koja se ne boji izraziti svoju individualnost. Ova boja često privlači pažnju i može biti sjajna opcija za noćne izlaske ili eksperimentalne stilove.

Zelena

Zelena je boja prirode, obnove i ravnoteže. Nositi zelene nokte može biti osvežavajuće iskustvo, posebno ako volite povezivati se s prirodom. Nijanse zelene poput tirkizne ili smaragdne mogu dodati dašak luksuza i elegancije vašem izgledu.

Žuta

Žuta boja izražava radost, optimizam i kreativnost. Nositi žute nokte može biti zabavan način da dodate svetlost i vedrinu svom izgledu. Ova boja je posebno popularna tokom prolećnih i letnih meseci kada želimo osvežiti svoj stil.

Ljubičasta

Ljubičasta je boja mistike, duhovnosti i kreativnosti. Nositi ljubičaste nokte može biti izraz vaše kreativne strane i želje za samoprihvatanjem. Od svetlih lavandinih nijansi do dubokih tamnih tonova, ljubičasta nudi mnogo mogućnosti za eksperimentisanje sa bojama noktiju.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Nazavisno o tome koju boju odaberete, važno je da budete zadovoljni svojim izborom. Boje noktiju mogu biti izraz vaše ličnosti i stila, pa se slobodno poigrajte i istražujte različite kombinacije. Vaši nokti su vaše platno, a boje su vaš alat za stvaranje. Uživajte u eksperimentiranju i dopustite svojoj kreativnosti da zablista.

Dođite u Studio Kinesthetic i izaberite idealnu boju za vaše nokte!

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad