// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Uz dolazak proleća, mnogi od nas počinju da razmišljaju o oslobađanju tela od zimskih slojeva odeće i pripremi za sunčane dane. Za mnoge žene, to znači vreme za depilaciju. Bez obzira da li preferirate brijanje, depilacione kreme ili možda waxing, važno je da se pripremite kako biste postigli najbolje rezultate bez rizika po kožu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Evo nekoliko saveta za uspešne prolećne depilacije:

Pripremite kožu pre depilacije: Pre nego što počnete sa bilo kojim metodama depilacije, važno je pripremiti kožu. Tuširanje toplom vodom ili blago pilingovanje mogu pomoći da se otvore pore i omekša koža, čime se olakšava uklanjanje dlačica. Ovo će takođe pomoći u smanjenju iritacije kože posle depilacije.

Odaberite pravu metodu depilacije: Postoji mnogo različitih metoda depilacije, uključujući brijanje, depilacione kreme, waxing, epilaciju i lasersku depilaciju. Svaka od njih ima svoje prednosti i mane, kao i različitu efikasnost i trajnost. Važno je odabrati onu koja odgovara vašim potrebama, ali i vašem tipu kože.

Budite pažljivi sa brijanjem: Ako se odlučite za brijanje, važno je koristiti oštar britvicu i dobar gel ili sapun za brijanje kako biste izbegli iritaciju i posekotine. Takođe, brijanje u smeru rasta dlačica može smanjiti iritaciju i urastanje dlačica.

Testirajte proizvode pre upotrebe: Pre nego što koristite nove proizvode za depilaciju, uključujući depilacione kreme ili waxing trake, uvek ih testirajte na malom delu kože kako biste proverili da li izazivaju alergijske reakcije ili iritaciju.

Hidrirajte kožu posle depilacije: Nakon depilacije, važno je hidrirati kožu kako biste sprečili iritaciju i omekšali kožu. Koristite nežne hidratantne losione ili ulja koja ne sadrže alkohol ili parfeme koji mogu nadražiti kožu.

Izbegavajte sunce posle depilacije: Odmah nakon depilacije, izbegavajte direktno izlaganje suncu kako biste sprečili iritaciju i moguće opekotine. Ako se morate izložiti suncu, koristite kvalitetan zaštitni faktor kako biste zaštitili kožu.

Razmislite o dugotrajnijim rešenjima: Ako želite dugoročno rešenje za uklanjanje dlačica, razmislite o metodama poput laserske depilacije. Ovo može zahtevati veću početnu investiciju, ali može pružiti dugotrajne rezultate bez potrebe za svakodnevnim tretmanima.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Proleće je vreme obnove i osveženja, a pravilna depilacija može biti važan deo tog procesa. Prateći ove savete, možete postići glatku i negovanu kožu bez iritacije ili neželjenih efekata. Važno je slušati svoje telo i prilagoditi tretmane kako bi odgovarali vašem tipu kože i potrebama.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad