// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Radiotalasni lifting lica kao nova tehnika pomlađivanja, koja koristi radiofrekvenciju kako bi podstakla regeneraciju kolagena i elastina, sve više privlači pažnju žena i muškaraca širom sveta. Hajde da zaronimo dublje u svet radiotalasnog liftinga lica i otkrijemo šta ga čini tako efikasnim i popularnim.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Da li ste ikada sanjali o tome da održite svoju mladolikost i vitalnost bez potrebe za hirurškim zahvatima? Uz sve veći napredak tehnologije u oblasti estetske medicine, ovo postaje moguće zahvaljujući revolucionarnoj metodi poznatoj kao radiotalasni lifting lica.

Šta je radiotalasni lifting lica?

Radiotalasni lifting lica je neinvazivna estetska procedura koja koristi radiofrekvenciju kako bi podstakla proizvodnju kolagena i elastina u koži. Ova tehnika deluje tako što zagreva dublje slojeve kože, stimulišući ih da se obnove i učvrste. Rezultat toga je zatezanje kože, smanjenje bora i fine linije, kao i poboljšanje tonusa kože.

Kako radiotalasni lifting funkcioniše?

Ključna komponenta radiotalasnog liftinga je upravo radiofrekvencija. U toku tretmana, specijalni uređaj emituje kontrolisane radio talase koji prodru u dublje slojeve kože, zagrevajući ih do određene temperature. Ovaj proces stimuliše fibroblaste, ćelije koje proizvode kolagen i elastin, da počnu raditi intenzivnije. Kao rezultat, dolazi do regeneracije kolagena i elastina, što dovodi do zatezanja i podmlađivanja kože.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Prednosti radiotalasnog liftinga lica

  • Neinvazivnost: Za razliku od hirurških faceliftova, radiotalasni lifting je potpuno neinvazivan, što znači da nema potrebe za rezanjem ili ubrizgavanjem. To smanjuje rizik od komplikacija i skraćuje vreme oporavka.
  • Minimalni ili nikakvi neželjeni efekti: Pacijenti obično ne osećaju bol tokom ili posle tretmana. Crvenilo ili blaga iritacija kože mogu se javiti odmah nakon tretmana, ali obično brzo nestaju.
  • Prirodni rezultati: Radiotalasni lifting podstiče prirodne procese obnavljanja kože, što rezultira prirodnim izgledom bez izraženog efekta "operisane" ili veštački zatežene kože.
  • Dugoročni rezultati: Iako rezultati nisu trenutno vidljivi, većina pacijenata primećuje postepeno poboljšanje u tonusu i teksturi kože tokom nekoliko nedelja do meseci nakon tretmana. Ovi rezultati mogu trajati i do godinu dana ili duže, u zavisnosti od individualnih faktora i načina života.

Ko su kandidati za radiotalasni lifting lica?

Radiotalasni lifting lica pogodan je za širok spektar ljudi koji žele poboljšati izgled kože lica i vrata. Idealan kandidat je osoba koja ima blage do umerene znakove starenja, kao što su opuštena koža, fine linije i bore. Takođe, ova procedura može biti od koristi i onima koji žele preventivno delovati protiv starenja, održavajući svoju kožu mladolikom i zdravom.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Radiotalasni lifting lica predstavlja inovativnu i efikasnu metodu pomlađivanja koja omogućava prirodne rezultate bez hirurških intervencija. Ova neinvazivna procedura sve više dobija na popularnosti zbog svoje sigurnosti, minimalnih neželjenih efekata i dugoročnih rezultata. Ako razmišljate o revitalizaciji svoje kože i povratku mladolikog sjaja, radiotalasni lifting lica može biti pravi izbor za vas. Posetite Studio Kinesthetic kako biste saznali više o ovoj uzbudljivoj proceduri i krenuli na put ka mladolikom izgledu bez hirurških zahvata.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad