// Review test // Google search result image // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U današnjem svetu, gdje je estetika sveprisutna i prva impresija često ključna, obrve su postale neizostavan element lepote i samopouzdanja. Estetska korekcija obrva, jedna od najpopularnijih metoda unapređenja izgleda lica, pruža mogućnost postizanja savršeno oblikovanih obrva koje savršeno pristaju individualnoj fizionomiji.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Umetnost oblikovanja obrva

Estetska korekcija obrva nije samo tehnički proces, već prava umetnost koja zahteva preciznost, stručnost i razumijevanje individualnih karakteristika lica. Majstori estetske korekcije obrva poseduju veštine koje omogućavaju transformaciju obrva u skladu s oblikom lica, bojom kose i ličnim preferencijama klijenata.

Metode estetske korekcije obrva

    • Oblikovanje koncem (threading): Tradicionalna metoda koja potiče iz drevnog Bliskog istoka, threading koristi tanki konac od pamuka ili poliestera za uklanjanje viška dlačica i definiranje obrva. Ova tehnika je precizna i nežna prema koži.
    • Epilacija voskom: Ova metoda uključuje nanošenje topljenog voska na obrve, koji se zatim uklanja trakom ili papirnatim trakama. Epilacija voskom je brza i efikasna, ali može biti neugodna za osetljivu kožu.
    • Mikroblading: Revolucionarna tehnika koja simulira izgled prirodnih dlačica, mikroblading koristi poseban ručni alat s finim oštricama za nanošenje pigmenta na kožu. Ova metoda je idealna za popunjavanje retkih ili oskudnih obrva.
    • Tetovaža obrva (permanentna šminka): Za dugotrajnije rezultate, neki se odlučuju za tetoviranje obrva, što uključuje unošenje pigmenta u gornje slojeve kože pomoću specijalizirane opreme. Ova metoda zahteva odgovarajuću negu i može trajati godinama.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Priprema za estetsku korekciju obrva

Pre samog postupka, važno je posavetovati se sa stručnjakom o željenom obliku i izgledu obrva. Analiza lica i obrva pomoći će u određivanju najboljeg pristupa korekciji. Takođe, važno je imati realna očekivanja i razumeti moguće nuspojave ili rizike svake metode.

Nakon estetske korekcije

Nakon postupka, važno je pridržavati se uputstava stručnjaka o nezi kože oko obrva kako bi se sprečile infekcije ili iritacije. Takođe, treba imati na umu da boja ili oblik obrva mogu izgledati intenzivnije u prvim danima nakon tretmana, ali će se postepeno prilagoditi prirodnom izgledu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Estetska korekcija obrva pruža ne samo fizičku transformaciju već i emocionalnu. Osećaj samopouzdanja koji dolazi s savršeno oblikovanim obrvama je neprocenjiv. Bez obzira na to koju metodu odaberete, ključ je pronaći kvalifikovanog stručnjaka koji će vam pomoći u ostvarivanju vašu viziju lepote. U kraju, obrve su više od samo dlaka - one su okvir lica i izraz individualnosti.

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad