// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U svetu koji sve više ceni zdrav i blistav izgled kože, higijenski tretmani lica su postali neophodan deo svakodnevne rutine lepote. Ovi tretmani ne samo da čiste kožu i uklanjaju nečistoće, već i hrane kožu esencijalnim hranljivim sastojcima, doprinoseći njenom zdravlju i sjaju. U današnjem blogu, istražićemo važnost higijenskog tretmana lica, korake u procesu, i koristi koje donosi vašoj koži.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Zašto je higijenski tretman lica važan?

Koža je naš najveći organ i služi kao prva linija odbrane od spoljnih uticaja. Svakodnevno se izložava različitim faktorima koji mogu izazvati oštećenja, uključujući zagađenje, šminku, i bakterije. Higijenski tretman lica je ključni korak u održavanju zdrave i blistave kože jer pomaže u uklanjanju nečistoća, otvara pore, i omogućava koži da diše.

Koraci higijenskog tretmana lica

  • Čišćenje: Prvi korak je temeljno čišćenje kože kako bi se uklonile nečistoće i višak sebuma. Koristite blage čistače koji odgovaraju vašem tipu kože kako biste izbegli iritaciju.
  • Piling: Piling ili eksfolijacija uklanja mrtve ćelije kože i dubinski čisti pore. Ovaj korak pomaže u obnavljanju kože i poboljšava njen tonus.
  • Paranje: Paranje lica pomaže otvaranju pora i omekšavanju kože, olakšavajući uklanjanje nečistoća.
  • Ekstrakcija: Ovaj korak uključuje ručno uklanjanje mitesera, bubuljica i drugih nečistoća. Radi se pažljivo kako bi se izbegle povrede i ožiljci.
  • Maska: Maska se koristi za dubinsko čišćenje i hranjenje kože. Različite maske ciljaju različite probleme kože, poput hidratacije, matiranja ili umirenja.
  • Toniranje: Toniranje kože pomaže u vraćanju pH balansa i priprema kožu za dalju negu. Koristite blagi tonik bez alkohola.
  • Hidratacija: Poslednji korak je hidratacija koja pomaže u očuvanju vlage u koži i sprečava njeno isušivanje. Odaberite hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Koristi higijenskog tretmana lica

  • Čista i blistava koža: Redovno čišćenje i nega kože pomaže u održavanju njene čistoće i sjaja.
  • Smanjenje nečistoća: Higijenski tretman lica pomaže u smanjenju mitesera, bubuljica i drugih nečistoća.
  • Prevencija starenja: Redovna nega kože može usporiti proces starenja i smanjiti pojavu bora i finih linija.
  • Zdrava koža: Higijenski tretman lica doprinosi zdravlju kože i sprečava nastanak infekcija i upala.
  • Relaksacija: Osim što je korisno za kožu, higijenski tretman lica može biti i opuštajući ritual koji vam pomaže da se oslobodite stresa i napetosti.

Uz redovnu i pažljivu negu kože, možete postići zdrav i blistav izgled koji će vam doneti samopouzdanje i osećaj zadovoljstva. Zapamtite, koža je vaš najveći organ i zaslužuje pažnju i negu kako bi ostala zdrava i lepa.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Pozivamo vas da zakažete higijenski tretman lica pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete higijenskim tretmanom lica u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad